4 Haziran 2009 Perşembe

Web Site Kurmak İsteyenler İçin

Bu kadar hit kazanma, pr artırma, para kazanma yöntemlerini webmasterler için veriyoruz ama bir de website sahibi olmayanlar ya da olamayanlar var. Peki nasıl bir webmaster olunur? Orjinalini buradaki bağlantıdan görebileceğiniz yazıyı aşağıda veriyorum:






Web sitesi yaparken gideceğiniz ilk yerler; blogspot.com, blogcu.com, benimblog.com olabilir. Bunları deneyebilirsiniz. Bunları iyice anlayıp sindirdikten sonra, Bedava-Sitem.com'a da uğrayın. En sevdiğim zaten Bedava-Sitem'dir. Mükemmel bir yer. Bana güvenebilirsiniz.

Blog yaparken; ilk önce temanızı(konunuzu) belirlemelisiniz. Konusuz bir web sitesi açmanız, sizin hiçbir işinize yaramaz. Sonra gönderilerinizi mutlaka kendiniz yapmalısınız. Alıntı yaparsanız siteniz pek güzel olmaz. Blogunuza ayrıca oyun, video, müzik vb. koyarak blogunuzu daha ilgi çekici bir hale getirebilirsiniz.

Bedava-Sitem;
bir blog kurma sitesi değildir. Normal bir web sitesi kurar gibi ama daha amatörce kurarsınız. Bu sitenin diğerleri gibi kendine özel bir yönetim paneli vardır. Burası öyle kolaydır ki bununla herkes harikalar yaratabilir.

Sonuç olarak; bunların hepsini kullandıktan sonra web sitesi kurmak çok kolay gibi gelecektir ama hiç de sandığınız gibi değildir. Onun için mutlaka bunları iyice kullanıp günde 20-30 hit almaya başlayınca mutlaka buraya geri dönün. İşinize yarayacaktır...

http://wsitesi.blogspot.com/ bu tür yazıları görebileceğiniz bir yer.

0 Responses to “Web Site Kurmak İsteyenler İçin”